PMF

Respostes ja posades anteriorment al Webmestre

Enllaços trencats a EUROPARL
Correu electrònic dels diputats o del President del Parlament Europeu
"...però per què no apareix en Anglès...?"
Material didàctic, informació general...
Estades al Parlament Europeu
Reciprocitat d'enllaços

Enllaços trencats a EUROPARL

Ningú és perfecte, pots trobar enllaços trencats al nostre servidor per raons tècniques o error humans. Si et plau ajuda'ns a millorar el nostre servei informant al Mestre web de tots els que et trobis, preferiblement adjuntant l'URL de la pàgina que retorna error (i el tipus d'error que obtens al navegador).

Correu electrònic dels diputats o del President del Parlament Europeu

  • La composició actual del Parlament Europeu pots trobar-la a la secció "Els teus diputats" on apareixen en ordre alfabètic, per nacionalitat, per grup polític, per comissió... o per combinacions d'aquests criteris.
  • Aquesta informació cobreix tots els diputats i s'actualitza diàriament.
  • Les adreces de correu electrònic apareixen sols en els casos en que els diputats així ho desitgen.
  • Sempre és possible enviar una Petició formal al Parlament Europeu via correu electrònic. Si et plau llegeix la pàgina Ajuda primer!

"...però per què no apareix en Anglès...?"

Qualsevol document (agenda, informe parlamentari...) que hagis sol·licitat veure pot ser que no estigui disponible encara en anglès. Podràs seleccionar qualsevol altra versió a l'espera de que aparegui la versió desitjada.

Material didàctic, informació general...

  • El treball del mestre web és d'estar segur que el lloc web funciona correctament i no prroporcionar informació general sobre Europa o doanr assistència a altres consultes generals. Els correus rebuts seran reenviats al departament que correspongui, però no se'n garanteix la resposta. Es recomana acudir en tot cas a l'Oficina d'Informació del Parlament Europeu o de la Comissió Europea del teu país.
  • Les peticions d'informació poden ser adreçades des de la secció "Correspondència amb el ciutadà" . Assegura't de proporcionar una adreça vàlida i correcta per poder rebre la reposta.

Estades al Parlament Europeu

Tota la informació rellevant pots trobar-la a la secció "Períodes de pràctiques". No envïis correus al mestre web preguntant per més informació sobre els formularis, és el servei responsable qui et podrà proporcionar la informació que desitges.

Reciprocitat d'enllaços

Se'ns pregunta sovint d'afegir un enllaç a alguna altra pàgina. La nostra llista d'enllaços útils és confinada a la secció Institucions Europees. També podràs trobar més enllaçosa la secció grups polítics .

(Si crees un enllaç al nostre web usant quadres (frames) et preguem que empris 'TARGET="_top"' o bé 'TARGET="_blank"')